Jij kan  jouw boekhouding helemaal zelf doen dankzij deze online training 

Ontdek hoe jij met alle verplichtingen in orde kan zijn én inzicht in je cijfers kan hebben zonder dat je boekhoudkennis moet hebben of goed met cijfers moet zijn.

Een opleiding voor zelfstandigen die zelf boekhouden?

Deze training geeft jou alle informatie die je nodig hebt om vanaf vandaag al je boekhouding van je eenmanszaak zelf te doen.

Training altijd raadpleegbaar

Je blijft toegang hebben tot deze training tot zolang als deze bestaat. Je hebt dus automatisch ook toegang tot alle updates en extra masterclasses.

Geen moeilijke woorden

Boekhouding en belastingen is al complex op zich. Daarom wordt er in deze training echt alles , maar dan ook alles uitgelegd zodat jij het ook als ondernemer kan begrijpen en toepassen. 

Zowel mobiel als op computer

Deze online training is gemaakt in een platform dat je op je computer kan raadplegen maar er is ook een app beschikbaar zodat je eender waar de training kan bekijken of iets kan opzoeken.

Heb je vaak het gevoel dat je niet begrijpt wat je boekhouder vertelt en je het na een gesprek daardoor alweer voor de helft vergeten bent? 

Wees gerust : je bent niet de enige met dat gevoel.

Een van de meest gehoorde 'klachten' over samenwerken met een boekhouder die we horen is dat ze in een moeilijke taal spreken waardoor je als ondernemer je ofwel erg dom gaat voelen ofwel schrik hebt om bijkomende vragen te stellen.

Je betaalt deze expert voor zijn of haar kennis en gaat er daardoor vanuit dat zij het wel beter weten dan jou. Je geeft het op om de moeite te doen om te begrijpen wat jouw winst , belastingen of cashflow nu precies zijn en doet gewoon wat hij of zij zegt dat je moet doen.

Ergens in je achterhoofd weet je wel dat je als ondernemer eigenlijk inzicht in je cijfers moet hebben, maar dat lijkt je steeds weer neer te komen op saaie rapporten proberen te snappen en moeilijke wetgeving door te spartelen.


Je hebt eigenlijk geen idee of je bedrijf het nu goed of slecht doet en je voelt een enorme weerstand opkomen bij het betalen van de factuur van je boekhouder omdat je het gevoel hebt dat jullie naast elkaar praten.

Het hoeft echter zo niet te gaan. Gelukkig zijn er ook boekhouders met wie je wel in mensentaal over je cijfers kan praten en waarbij je van collega ondernemers alleen maar lovende woorden hoort. 

Maar die hebben vaak geen ruimte voor jouw 'kleine' onderneming of hun tarieven zijn te hoog voor jouw budget.

Je wil dus alle kennis die deze boekhouders met hun klanten wel in mensentaal kunnen delen ook weten. Je wil ook zo'n toffe app zoals je collega ondernemer waar je meteen je restaurantbonnetje van jullie koffiedate kan inscannen en waar hij of zij ook meteen uit las hoeveel btw er binnenkort betaald moet worden.

Zelf je boekhouding doen?

Start met de touwtjes in eigen handen te nemen 

Deze online training is er speciaal voor jou als jij:

❇️  voorlopig nog een te klein budget hebt om je boekhouding uit te besteden

❇️  je onzeker voelt over wat wat je nu precies allemaal zelf moet doen

❇️ je zelf je boekhouding wel wil doen maar een back up nodig hebt die je alles even heel duidelijk uitlegt

❇️ je pas start als zelfstandige en niet weet wat er nu administratief van jou verwacht wordt

❇️ je al even bezig bent maar geen onaangename verrassingen wil 

❇️ je op zoek bent naar een antwoord op vragen over sociale bijdragen, btw , belastingen ,...


online training

eenmalige aankoop * prijs excl 21% btw*

149

  • exclusief 21% btw
  • toegang via online platform én de app van The Huddle om alle inhoud van de training overal te raadplegen
  • toegang tot alle masterclasses
  • toegang tot alle updates 

Over de founder

 Cindy Collier

Cindy startte enkele jaren geleden haar eigen online boekhoudkantoor waarbij ze de grens tussen ondernemers en hun boekhouders zoveel mogelijk wou wegnemen. Ondernemers moesten zonder schroom eender welke vraag, gedachte of gek plan durven bespreken. Dat kan enkel wanneer je dezelfde taal met elkaar spreekt. Die missie , samen met haar passie voor digitalisering zorgden ervoor dat haar kantoor sneller groeide dan ze ooit had gedacht.

Toen het moment kwam waarop ze verschillende ondernemers moest teleurstellen wegens geen tijd meer voor hen , ontwikkelde ze de een online academy waarin ze al haar kennis deelt met honderden ondernemers.

Deze training volgen is de beste stap die je nu kan zetten

Ontdek dat je administratie op orde houden eenvoudig kan, zelfs als je eerder creatief ingesteld bent.

Frequently asked questions

Moet ik kennis van boekhouden hebben om deze training te volgen?

Absoluut niet.
Onze missie is net om jou je eigen boekhouding te laten doen zonder dat je een voorkennis van boekhouding hebt.

Moet ik voor deze training over een computer beschikken?

In principe kan je alles doen via de app die we gebruiken voor het online platform. Je kan dus bijna alles via je smartphone of tablet bekijken. Enkel wanneer je BTW -plichtig bent en om je belastingaangifte in te dienen kan het handig zijn om toegang tot een computer te hebben. We gidsen je uiteraard praktisch door het indienen van die aangiften door.

Hoeveel tijd dien ik te voorzien ?
Het is niet zo dat de boekhouding een echte wekelijkse training heeft in een bepaald schema. Afhankelijk van hoe groot en complex je boekhouding hebt zal je meer thema's bij de aanvang willen bekijken.


Is deze traing geschikt voor startende ondernemers?
Zeker. We hebben zelfs een aparte module voor starters.

Heb je nood aan een call om je te helpen opstarten, dan kan je die reserveren via deze link. Ik help je tijdens deze call op weg om je onderneming op te starten en jij kan je vragen aan me stellen. Daarna doe je jouw boekhouding gewoon zelf.


Is deze training ook mogelijk als je in het verleden wel via een boekhouder hebt gewerkt of al met een boekhouder samenwerkt?


Dat is mogelijk. Het is zeker niet onze bedoeling om collega-boekhouders hun klanten weg te snoepen. Je zal je boekhouding zelfs beter kunnen opvolgen en aanleveren aan je boekhouder omdat je beter zal begrijpen waarvoor welke documenten dienen.


Kan ik voor de opstart van mijn onderneming hulp krijgen?


Zeker en vast. Een goede fundering voor je onderneming leggen is heel erg belangrijk. Daarom kan  wel een call met me inplannen waarbij ik je persoonlijk help om je onderneming op te richten en een antwoord geef op alles vragen en twijfels die er nog bij je leven. Deze call kost je 90 euro excl btw. Je kan deze reserveren via deze link. Na betaling ontvang je van mij een aantal voorstellen om in een moment in de plannen hiervoor binnen de 10 werkdagen.

Ik kijk er echt naar uit om jou verder te mogen begeleiden.

Je staat er niet alleen voor. Ook al beslis je om zelf je boekhouding te doen. I've got your back.

 


Tot gauw!


Cindy 

Pin It on Pinterest