Wil je in 2022 een duidelijk overzicht van jouw deadlines? 

Cindy Collier

Auteur

Accountant

Bestel in januari de kalender en geniet van mijn verjaardagskorting:

Normale prijs : 75 euro inclusief BTW.

Jij krijgt hem in januari 2022 aan 39 euro inclusief BTW

*zo weet je meteen ook hoeveel kaarsjes ik uitblaas*


Waarom is die Boekhoud-Kalender zo handig?

In een handig overzicht ontdek je alle deadlines die er zijn gedurende het boekhoudjaar. Bovendien zit er achter elke deadline ook een praktisch woordje uitleg hoe je aan de slag moet.

Boekhoud-momenten inplannen

BTW aangifte, belastingaangifte, klantenlisting,.... wanneer moet je die nu juist indienen of voorbereiden? 


Wanneer bezorg je wat aan je boekhouder of accountant?

Administratie - tips 

Ik geef je een uniek zicht achter de schermen van mijn wekelijkse en maandelijkse taken die zorgen dat administratie bijhouden ook fun kan zijn.


handig printbaar overzicht

De boekhoudkalender is gemaakt in Notion waardoor je deze makkelijk aan jouw Notion account kan toevoegen maar ook zonder Notion is alles voor jou raadpleegbaar en afdrukbaar.

Over Cindy

Cindy startte na meer dan 10 jaar in de accountancywereld haar eigen online kantoor BoekhouderOnline waar ze 100den ondernemers mocht begeleiden op hun pad.


Omdat haar kracht net ligt in het in mensentaal uitleggen van moeilijke zaken die met de boekhouding en belastingen te maken hebben, heeft ze de afgelopen jaren verschillende workshops en trajecten gegeven voor ondernemers.


In 2021 kwam daar een extra waardevol aanbod bij onder de BoekhoudClub. Dit is een membership voor ondernemers die zelf hun boekhouding doen en toch Cindy als stok achter de deur hebben met haar raad en daad. 


In 2022 komt er een heuse boekhoud-academy waarin ze over diverse topics praktische online trainingen voor ondernemers geeft.

Pin It on Pinterest