Jij kan vanaf nu jouw boekhouding met een handige app en onze ondersteuning volledig zelf regelen. 

Ontdek hoe jij met een paar klikken met alle verplichtingen in orde kan zijn én inzicht in je cijfers kan hebben zonder dat je boekhoudkennis moet hebben of goed met cijfers moet zijn.

Voordelen van de BoekhoudClub

Flexibel membership en een betaalbare app zorgen ervoor dat jouw boekhouding geen ongewenste uitgave is.

Maandelijks membership

Je betaalt elke maand een vaste prijs voor zowel de boekhoudapp die je nodig hebt als voor je toegang tot de boekhoudclub. Je krijgt dus geen onverwachte facturen van je boekhouding.

Geen rekenwerk

Een goede boekhoudtool rekent voor jou. Dankzij onze online training en masterclasses weet je ook perfect welke zaken je in je boekhouding kan inbrengen.


Een back-up

Naast de uitgebreide online leeromgeving waar we alles duidelijk in mensentaal vertellen, hebben we elke maand een Q&A sessie waarin jouw eigen vragen ook aan bod kunnen komen.

Heb je vaak het gevoel dat je niet begrijpt wat je boekhouder vertelt en je het na een gesprek daardoor alweer voor de helft vergeten bent? 

Wees gerust : je bent niet de enige met dat gevoel.

Een van de meest gehoorde 'klachten' over samenwerken met een boekhouder die we horen is dat ze in een moeilijke taal spreken waardoor je als ondernemer je ofwel erg dom gaat voelen ofwel schrik hebt om bijkomende vragen te stellen.

Je betaalt deze expert voor zijn of haar kennis en gaat er daardoor vanuit dat zij het wel beter weten dan jou. Je geeft het op om de moeite te doen om te begrijpen wat jouw winst , belastingen of cashflow nu precies zijn en doet gewoon wat hij of zij zegt dat je moet doen.

Ergens in je achterhoofd weet je wel dat je als ondernemer eigenlijk inzicht in je cijfers moet hebben, maar dat lijkt je steeds weer neer te komen op saaie rapporten proberen te snappen en moeilijke wetgeving door te spartelen.


Je hebt eigenlijk geen idee of je bedrijf het nu goed of slecht doet en je voelt een enorme weerstand opkomen bij het betalen van de factuur van je boekhouder omdat je het gevoel hebt dat jullie naast elkaar praten.

Het hoeft echter zo niet te gaan. Gelukkig zijn er ook boekhouders met wie je wel in mensentaal over je cijfers kan praten en waarbij je van collega ondernemers alleen maar lovende woorden hoort. 

Maar die hebben vaak geen ruimte voor jouw 'kleine' onderneming of hun tarieven zijn te hoog voor jouw budget.

Je wil dus alle kennis die deze boekhouders met hun klanten wel in mensentaal kunnen delen ook weten. Je wil ook zo'n toffe app zoals je collega ondernemer waar je meteen je restaurantbonnetje van jullie koffiedate kan inscannen en waar hij of zij ook meteen uit las hoeveel btw er binnenkort betaald moet worden.

Boekhoudclub

Start met de touwtjes in eigen handen te nemen 

De boekhoudclub is een online club waar jij lid van kan worden. In deze club zitten online trainingen opgebouwd met video en audio over zowat alle thema's die ondernemers met hun boekhouder willen bespreken. 
Bovendien leer je in de BoekhoudClub je administratie bij te houden met een speciale app die je mogelijk maakt om zelf je btw en belastingaangifte in te dienen zonder zelf een boekhoudcursus te moeten volgen. 

Maandelijks lidgeld

toegang tot de BoekhoudClub

40

btw inbegrepen

 • Toegang tot het online leerplatform
 • Maandelijkse Q&A sessie
 • Toegang tot de BoekhoudClub Community 
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Je boekhoudtool wordt Accountable

We vertellen je alles over de geweldige boekhoudapp van Accountable. 
Je neemt zelf een abonnement op de app via Accountable zelf. Zo behoud je zelf de controle over het meest geschikte abonnement voor jouw onderneming.


Wij helpen je wel om met deze app aan de slag te gaan en geven verschillende online trainingen over alle functies die je nodig hebt om je btw en belastingaangifte uit de app te halen.

Over de founder

 Cindy Collier

Cindy startte enkele jaren geleden haar eigen online boekhoudkantoor waarbij ze de grens tussen ondernemers en hun boekhouders zoveel mogelijk wou wegnemen. Ondernemers moesten zonder schroom eender welke vraag, gedachte of gek plan durven bespreken. Dat kan enkel wanneer je dezelfde taal met elkaar spreekt. Die missie , samen met haar passie voor digitalisering zorgden ervoor dat haar kantoor sneller groeide dan ze ooit had gedacht.

Toen het moment kwam waarop ze verschillende ondernemers moest teleurstellen wegens geen tijd meer voor hen , ontwikkelde ze de BoekhoudClub waarin ze al haar kennis deelt met honderden ondernemers.

Lid worden van  De BoekhoudClub is de beste stap die je nu kan zetten

Ontdek dat je administratie op orde houden eenvoudig kan, zelfs als je eerder creatief ingesteld bent.

Pin It on Pinterest