Jij kan  jouw boekhouding met een handige app en onze ondersteuning volledig zelf regelen. 

Ontdek hoe jij met een paar klikken met alle verplichtingen in orde kan zijn én inzicht in je cijfers kan hebben zonder dat je boekhoudkennis moet hebben of goed met cijfers moet zijn.

Een boekhouder voor zelfstandigen die zelf boekhouden?

Flexibel jaarlijks of maandelijks lidgeld en een betaalbare app zorgen ervoor dat jouw boekhouding geen ongewenste uitgave is.

Je bent al lid voor 1 euro per dag

Betaal je in één keer voor een jaar? Dan heb je precies 365 euro of 1  euro per dag aan je boekhouder betaald. 

Kies je liever voor een gespreide betaling dan kan je ook per maand of per kwartaal betalen. Dat is een klein beetje duurder.

De app die we je aanbevelen betaal je gewoon aan de softwareontwikkelaar zelf. 

Geen rekenwerk

Een goede boekhoudtool rekent voor jou. Dankzij onze online training en masterclasses weet je ook perfect welke zaken je in je boekhouding kan inbrengen.

De app die we jou aanbevelen is dan ook jouw rekentool die je aangeeft hoeveel belasting, btw en sociale bijdrage jij dient te betalen.

Een back-up

Naast de uitgebreide online leeromgeving waar we alles duidelijk in mensentaal vertellen, hebben we elke maand een Q&A sessie waarin jouw eigen vragen ook aan bod kunnen komen.

Je staat er dus niet alleen voor. Elke maand heb je een contactmoment.

Heb je echt nog aan 1 op 1 advies? Dan kan je als lid van de BoekhoudClub ook advies bijvragen.

Heb je vaak het gevoel dat je niet begrijpt wat je boekhouder vertelt en je het na een gesprek daardoor alweer voor de helft vergeten bent? 

Wees gerust : je bent niet de enige met dat gevoel.

Een van de meest gehoorde 'klachten' over samenwerken met een boekhouder die we horen is dat ze in een moeilijke taal spreken waardoor je als ondernemer je ofwel erg dom gaat voelen ofwel schrik hebt om bijkomende vragen te stellen.

Je betaalt deze expert voor zijn of haar kennis en gaat er daardoor vanuit dat zij het wel beter weten dan jou. Je geeft het op om de moeite te doen om te begrijpen wat jouw winst , belastingen of cashflow nu precies zijn en doet gewoon wat hij of zij zegt dat je moet doen.

Ergens in je achterhoofd weet je wel dat je als ondernemer eigenlijk inzicht in je cijfers moet hebben, maar dat lijkt je steeds weer neer te komen op saaie rapporten proberen te snappen en moeilijke wetgeving door te spartelen.


Je hebt eigenlijk geen idee of je bedrijf het nu goed of slecht doet en je voelt een enorme weerstand opkomen bij het betalen van de factuur van je boekhouder omdat je het gevoel hebt dat jullie naast elkaar praten.

Het hoeft echter zo niet te gaan. Gelukkig zijn er ook boekhouders met wie je wel in mensentaal over je cijfers kan praten en waarbij je van collega ondernemers alleen maar lovende woorden hoort. 

Maar die hebben vaak geen ruimte voor jouw 'kleine' onderneming of hun tarieven zijn te hoog voor jouw budget.

Je wil dus alle kennis die deze boekhouders met hun klanten wel in mensentaal kunnen delen ook weten. Je wil ook zo'n toffe app zoals je collega ondernemer waar je meteen je restaurantbonnetje van jullie koffiedate kan inscannen en waar hij of zij ook meteen uit las hoeveel btw er binnenkort betaald moet worden.

Boekhoudclub

Start met de touwtjes in eigen handen te nemen 

De boekhoudclub is een online club waar jij lid van kan worden. In deze club zitten online trainingen opgebouwd met video en audio over zowat alle thema's die ondernemers met hun boekhouder willen bespreken. 
Bovendien leer je in de BoekhoudClub je administratie bij te houden met een speciale app die je mogelijk maakt om zelf je btw en belastingaangifte in te dienen zonder zelf een boekhoudcursus te moeten volgen. 

membership

voor 1 euro per dag een heel jaar lang lid

365 per jaar 

termijnbetaling mogelijk

  • btw inbegrepen
  • toegang via online platform én de app van The Huddle om alle inhoud van de BoekhoudClub overal te raadplegen
  • alle inhoud van de BoekhoudClub overal te raadplegen
  • toegang tot alle masterclasses
  • maandelijks vragenuurtje
  • je kan per maand , kwartaal of per jaar betalen
  • opzeggen kan op elk moment voor dat je termijn vernieuwt.

Je boekhoudtool wordt Accountable

We vertellen je alles over de geweldige boekhoudapp van Accountable. 
Je neemt zelf een abonnement op de app via Accountable zelf. Zo behoud je zelf de controle over het meest geschikte abonnement voor jouw onderneming.


Wij helpen je wel om met deze app aan de slag te gaan en geven verschillende online trainingen over alle functies die je nodig hebt om je btw en belastingaangifte uit de app te halen.


Je hebt bij Accountable het PRO abonnement nodig om alle functies te kunnen gebruiken zoals je BTW en belastingaangifte voorbereiden. 
Deze prijs zit niet in onze abonnementsprijs inbegrepen omdat je de keuze zelf kan maken om maandelijks of jaarlijks te betalen.

Over de founder

 Cindy Collier

Cindy startte enkele jaren geleden haar eigen online boekhoudkantoor waarbij ze de grens tussen ondernemers en hun boekhouders zoveel mogelijk wou wegnemen. Ondernemers moesten zonder schroom eender welke vraag, gedachte of gek plan durven bespreken. Dat kan enkel wanneer je dezelfde taal met elkaar spreekt. Die missie , samen met haar passie voor digitalisering zorgden ervoor dat haar kantoor sneller groeide dan ze ooit had gedacht.

Toen het moment kwam waarop ze verschillende ondernemers moest teleurstellen wegens geen tijd meer voor hen , ontwikkelde ze de BoekhoudClub waarin ze al haar kennis deelt met honderden ondernemers.

Lid worden van  De BoekhoudClub is de beste stap die je nu kan zetten

Ontdek dat je administratie op orde houden eenvoudig kan, zelfs als je eerder creatief ingesteld bent.

Frequently asked questions

Moet ik kennis van boekhouden hebben om lid te worden van de BoekhoudClub?

Absoluut niet.
Onze missie is net om jou je eigen boekhouding te laten doen zonder dat je een voorkennis van boekhouding hebt.

Moet ik voor de BoekhoudClub over een computer beschikken?

In principe kan je alles van de BoekhoudClub doen via de app die we gebruiken voor het online platform en de app waarin je je boekhouding bijhoudt. Je kan dus bijna alles via je smartphone of tablet bekijken. Enkel wanneer je BTW -plichtig bent en om je belastingaangifte in te dienen kan het handig zijn om toegang tot een computer te hebben. We gidsen je uiteraard praktisch door het indienen van die aangiften door.

Hoeveel tijd dien ik te voorzien ?
Het is niet zo dat de boekhouding een echte wekelijkse training heeft in een bepaald schema. Afhankelijk van hoe groot en complex je boekhouding hebt zal je meer thema's bij de aanvang willen bekijken.
Om aan de slag te gaan met de boekhoudapp en de daarbijhorende lessen te bekijken adviseren we om toch een uurtje of 2 te voorzien bij opstart. Daarna ben je vrij om te bekijken wat je wil en wanneer.
Elke maand houden we een Q&A sessie van ongeveer een uurtje waarin je je vragen kan stellen en waarvan de video achteraf beschikbaar is in de online omgeving (via de app of op computer).


Is de BoekhoudClub geschikt voor startende ondernemers?
Zeker. We hebben zelfs een aparte module voor starters.
In de BoekhoudClub delen we alle informatie die onze starters in een 1 op 1 begeleiding van ons krijgen. 
Heb je nood aan een call om je te helpen opstarten, dan kan je die reserveren via deze link. Ik help je tijdens deze call op weg om je onderneming op te starten en jij kan je vragen aan me stellen. Daarna doe je jouw boekhouding gewoon zelf via onze BoekhoudClub.


Kan ik met mijn vennootschap bij de BoekhoudClub aan de slag?

Omwille van de complexiteit van de vennootschapswetging- en belasting is de BoekhoudClub enkel gericht op Vlaamse zelfstandigen met een eenmanszaak.


Is de BoekhoudClub ook mogelijk als je in het verleden wel via een boekhouder hebt gewerkt?


Dat is mogelijk. Het is zeker niet onze bedoeling om collega-boekhouders hun klanten weg te snoepen. De BoekhoudClub is opgericht om de grote groep van ondernemers die net geen boekhouder meer vinden , op een leuke manier verder te helpen.
Met de BoekhoudClub ga je je boekhouding vanaf nu digitaal bijhouden in de app Accountable, maar we helpen je ook om gegevens die je uit je papieren/excel boekhouding hebt of van een vorige boekhouder nog mee te nemen in de verplichte aangiften.


Kan ik voor de opstart van mijn onderneming hulp krijgen?


Zeker en vast. Een goede fundering voor je onderneming leggen is heel erg belangrijk. Daarom kan je voorafgaand aan je lidmaatschap in de BoekhoudClub wel een call met me inplannen waarbij ik je persoonlijk help om je onderneming op te richten en een antwoord geef op alles vragen en twijfels die er nog bij je leven. Deze call kost je 90 euro excl btw. Je kan deze reserveren via deze link. Na betaling ontvang je van mij een aantal voorstellen om in een moment in de plannen hiervoor binnen de 10 werkdagen.


Kan ik ook advies krijgen bij investeringsprojecten of als ik een moeilijke vraag heb?


Dat is zeker mogelijk. Als jij je vraag niet kwijt kan in het maandelijks vragenuurtje of echte berekeningen op maat nodig hebt, kan je een on demand service afnemen. Dit is een voordeel dat jij hebt als lid van de BoekhoudClub. Je kan een vraag via mail of een telefonische afspraak inplannen. 
Deze zijn betalend per stuk.Benieuwd hoe dat er uit ziet?

De BoekhoudClub kan je op elk scherm raadplegen.

Ik kijk er echt naar uit om jou verder te mogen begeleiden.

Je staat er niet alleen voor. Ook al beslis je om zelf je boekhouding te doen. I've got your back.

Elke maand beantwoord ik met heel veel plezier je vragen in onze vragensessie. 


Tot gauw!


Cindy 

Pin It on Pinterest