Hoe werkt een samenwerking met BoekhouderOnline? 

Waarmee kunnen we het voor jou als ondernemer makkelijker maken?

Een groot deel van de stress die ondernemers ervaren komt voort van hun financiën of beter gezet het gebrek aan inzicht daarin.

Bij BoekhouderOnline is het net de missie om daar terug rust te brengen zodat jij je als ondernemer kan focussen op waar je goed in bent en waar je echt warm van wordt.

De basis service voor ondernemers

Hoewel de passie van BoekhouderOnline vooral zit in de gesprekken met ondernemers , dient zo een gesprek onderbouwd te worden met correct en up to date cijferwerk. 

Deze cijfers halen we uit een boekhouding die dankzij eenvoudige online tools door jou als ondernemer 24/7 up to date kan gehouden worden. We kiezen bewust voor een eenvoudige flow zodat je geen extra werk aan je digitale administratie hebt en automatiseren waar mogelijk.

Bijpraten

Praten met je accountant is één van de belangrijkste zaken om echt alles uit onze samenwerking te halen. 

Daarom is er de mogelijkheid om elkaar meerdere keren per jaar te spreken op kantoor of online volgens wat voor jou als ondernemer het beste uitkomt.

De tijd die je hierin investeert verdien je dubbel en dik terug.

Een Vip behandeling?

Voor ondernemers die naast de basic service mét het bijpraten,  waarbij je al aardig in de watten wordt gelegd ook nood hebben aan een CFO die mee aan je zijde staat en samen met jou de keuze die je maakt in je bedrijf ook mee in kaart brengt op financieel en fiscaal vlak zijn er twee extra trajecten : 


Over Cindy

Cindy startte na meer dan 10 jaar in de accountancywereld haar eigen online kantoor BoekhouderOnline waar ze 100den ondernemers mocht begeleiden op hun pad.


Omdat haar kracht net ligt in het in mensentaal uitleggen van moeilijke zaken die met de boekhouding en belastingen te maken hebben, heeft ze de afgelopen jaren verschillende workshops en trajecten gegeven voor ondernemers.


Ze richtte Numri op als platform om aan ondernemers essentiële zaken om inzicht in hun cijfers te krijgen op een laagdrempelige en eenvoudige manier te brengen. Waarom samenwerken met  BoekhouderOnline

Afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in de mogelijkheden die online ondernemen brengt.

Of je nu een zeer uitgebreide webshop hebt of je coaching calls via een online boekingssysteem meteen door je klanten laat betalen, voor elke vorm zoeken we een ideale flow om de administratie achter online ondernemen niet ingewikkeld te maken.

Webshopkoppelingen

Shopify, woocommerce

Dankzij de ontwikkeling van de software tools waarmee we werken, kunnen we in bijna alle gevallen de webshop meteen koppelen met de boekhoudsoftware en hoef je dus geen webshop orders te gaan downloaden om in je boekhouding in te geven.

Een app om je boekhouding up to date te brengen

altijd alles op zak

Om een boekhouding ten allen tijde up to date te houden , kan je gebruik maken van verschillende mogelijkheden zoals een app , een boekhoud-mailbox en koppelingen met cloudplatformen zoals Dropbox en Drive.

Tarieven

Eenmanszaken

Tarief op maat startend vanaf  (excl btw)

150
vennootschappen

Tarief op maat startend vanaf  (excl btw)

300

Nood aan minder gedoe?

Laat ons even kijken wat voor jou mogelijk is.

Contact 

adres


Geemstraat 112

9220 Hamme

email

cindy@boekhouderonline.be

phone

+32(0) 474 52 72 30

Pin It on Pinterest