Tool : factuursturen

Wanneer je in je bedrijf facturen opmaakt, is een facturatieprogramma de eerst-volgende-logische stap.


Let wel , er is niets mis met facturen opmaken in Word of Excel en die daarna als PDF naar je klant versturen en ook zo in je boekhouding bewaren.

Echter, zal eenieder die ooit op zo'n manier zijn of haar facturatie heeft gedaan het kunnen beamen: er sluipen zo makkelijk fouten in (denk aan dubbele factuurnummers, btw uitsplitsing die niet correct is, de helft van je factuur staat op pagina 2,... ) én het kost je gewoon veel meer tijd.


We stellen je dan ook graag een facturatieprogramma , meer bepaald een tool in de cloud, voor waar we zelf ook heel goede ervaringen mee hebben:Met factuursturen.be kan je facturen opmaken én offertes in amper een minuut (nu ja dat is de slogan van hun website, alles hangt natuurlijk wel van de complexiteit van je facturen en offerte af.). 
Je krijgt er bovendien een aantal extra functies zomaar bovenop.

Overzicht van je facturatie:


Versturen is één, overzicht houden een tweede. Bij FactuurSturen.be verlies je nooit het overzicht en weet je precies hoe de zaken er voor staan.

Welke facturen staan open? Waar moet ik achteraan bellen of e-mailen? Hoeveel omzet ga ik de komende maanden genereren met mijn periodieke facturen? Al deze vragen beantwoorden we met één enkele klik.


Bovendien kan je klant zijn of haar offerte gewoon online ondertekenen en word jij daarvan op de hoogte gebracht. Deze snelle opvolging van je sales zullen resulteren in een betere groei.

Talloze integraties:

Een goede tool is tegenwoordig geen stand-alone verhaal meer.

Ook factuursturen.be integreert met heel veel andere tools waardoor opnieuw dubbel werk wordt vermeden.

Denk maar aan een integratie met Mollie, de meest gebruikte tool op vlak van betalingen online. 


Verder koppelt factuursturen.be ook met webshops zoals Woocommerce, CCV shop, MijnWebwinkel,...


Registreer je uren voor je klant in Toggl.com ? Dan kan je ook die account netjes aan factuursturen koppelen en zo je gepresteerde uren in een handomdraai factureren met de nodige overzichten erbij.


Er is op dit ogenblik nog geen koppeling met Yuki maar we zouden BoekhouderOnline niet zijn als we daar de perfecte oplossing voor hebben om toch elke factuur ook meteen in je Yuki domein te krijgen.


Benieuwd of factuursturen.be iets voor jouw bedrijf is?

Ontdek meer op hun website met ook de meest accurate prijzen.

Pin It on Pinterest