Is jouw facturatie geautomatiseerd of besteed je daar elke maand enkele heftige uren aan?


Mijn facturatie loopt al enkele jaren quasi automatisch door te werken met vaste bedragen per maand en een goede tijdsregistratie van extra prestaties. Teamleader & Yuki zorgen hiervoor de winnende combinatie qua software pakketten. 

Eind 2017 kocht ik een beheerspakket aan dat specifiek voor boekhoudkantoren is ontwikkeld.
In mijn agenda staat dan ook vandaag een dag geblokkeerd om de hele automatisatie van de facturen over te zetten naar deze software , alle parameters in te stellen en nog een dubbelcheck te doen dat iedere onderneming de correcte factuur toegestuurd krijgt.

Vandaag is het hier dus ook een dagje 'zwoegen' aan de facturatie. Maar wel om dan volgende maand met een paar klikken verder te kunnen.


facturatie

Hoe loopt het bij jou? Ik heb door mijn ervaring met een aantal software pakketten en de reviews van ondernemers die met andere software werken vast een tip om jou ook verder te kunnen helpen.


Ik wens je alvast een spetterend 2018 !


Cindy van BoekhouderOnline 

Pin It on Pinterest