Als ondernemer heb ik het altijd heel belangrijk gevonden om bewust met geld om te gaan.

Een deel van deze mindset komt voort uit mijn bewustzijn van het feit dat veel mensen het niet zo breed hebben, door tegenslagen, door slechte beslissingen, door ziekte of gewoon door het wiegje waarin ze werden geboren. 

Ik gooi dan ook geen geld over de spreekwoordelijke balk.

Ik heb een duurzaam business model dat verspilling van grondstoffen tot een minimum beperkt. Papier verspillen met ons groeiend klimaat probleem is uit den boze.

Maar ook op maatschappelijk vlak vind ik het zeer belangrijk om me in te zetten voor goede doelen.
Naast het kinderkankerfonds, steun ik al enkele jaren de organisatie Plan België

Dit jaar wil een extraatje aan hen doorstorten via de Warmste Week van Studio Brussel.

Mijn e-books en modellen zijn vanaf vandaag gratis te downloaden. Je hoort of leest het goed : helemaal gratis. Voor elke download stort BoekhouderOnline 1 euro door aan de Warmste Week voor het goede doel Plan België.

Doe jij mee? De actie loopt tot 24/12/2017.

Je kan er enkel maar bij winnen want ik heb echt waardevolle informatie voor je. 

Neem een kijkje hier .

Pin It on Pinterest