Tijdens mijn ochtendloopje luisterde ik naar een podcast van Ideaal in je Bedrijf, van Ninke Van Der Leck. 

Momenteel zit ik nog in de opbouwende fase waarbij het lopen een ware marteling is, maar om te focussen op mijn doel om weer zonder (oke misschien met een klein) pufje een uurtje te kunnen lopen, is die opbouwende fase net zo belangrijk.


Een podcast luisteren leidt me dan ook voldoende af zodat het 'afzien' niet de hoofdervaring is tijdens het lopen.Ninke is een nederlandse business coach die regelmatig andere ondernemers interviewt in haar Podcast. 
In de podcast die ik beluisterde kwam Marloes Bouwmeester aan het woord. Zij heeft een bedrijf de Succesvolle Introvert.


Tijdens het interview kwam er voor mij heel veel herkenbare informatie aan te pas.
Ik weet al langere tijd dat ik een introvert persoon ben. Dit heeft er ook voor een groot deel voor gezorgd dat ik heb gekozen om online ondernemer te worden.
Ik hou van de rust en stilte terwijl ik werk.

Als boekhoudster kom ik wel in contact met heel verschillende personen, elk met hun eigen introverte of extraverte karakters.<

Net door inzicht te krijgen in mijn eigen denkpatroon en te ontdekken wat mijn 'natuurlijke voorsprong' is (zoals Marloes dat zo mooi verwoord), heb ik een bedrijf gebouwd waarin ik als persoon ook 100% pas.

Ben jij introvert en wil je zelf hierover meer te weten komen ? Of ben je net extravert en wil je  introverte collega's of kennissen beter begrijpen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Marloes of beluister de Podcast van Ninke.


Ken je iemand die verder kan met deze informatie?

Schroom dan niet om dit artikel te delen.

Cindy van BoekhouderOnline

Pin It on Pinterest