Omarm je cijfers

voor vennootschappen die nét dat tikkeltje meer verdienen

Werk jij in jouw onderneming vanuit een vennootschap en ben je op zoek naar een accountant die samen naast het verwerken van je boekhouding ook samen met jou rond de tafel gaat zitten om strategisch vooruit te gaan kijken?


Bij BoekhouderOnline richt ik me sinds 2022 hoofdzakelijk op nét dat tikkeltje meer dan enkel jouw accountant te zijn. Ik wil dat iedere ondernemer zijn of haar cijfers niet enkel als een noodzakelijk kwaad ziet, maar deze gaat omarmen om bewust beslissingen te kunnen nemen.

Iets voor jou?

Startende onderneming

Start je pas met je vennootschap en wil je meteen een grondige ondersteuning?


Investeer dan meteen in de juiste financiële rechterhand. 

Al even 'on the road'

Ben je al enkele jaren actief met je vennootschap en voel je dat je nu nog meer dan anders iemand nodig hebt die naast je kan wandelen met de cijfers in de hand?

Op een kruispunt

Gooi je net je activiteiten helemaal om? Of ga je met personeel aan de slag? Er zijn heel veel kruispunten in het ondernemersleven. Waar jij ook staat met jouw vennootschap, het is mijn missie om je bij te staan in de keuzes. 

Omvorming van eenmanszaak

Ben je op het punt gekomen dat je het statuut van een zelfstandige in een eenmanszaak ontgroeit, dan help ik jou bij het oprichten van de juiste vennootschap en deze groei verder te begeleiden.

Hi,

Ik ben Cindy Collier.

Ik startte BoekhouderOnline in 2015 nadat ik enkele boeiende jaren in een groter accountantskantoor had mogen ontplooien. Ik richtte me de afgelopen jaren vooral op online ondernemers en werkte een sterke digitalisering bij mezelf en mijn klanten uit.

Vanaf 2022 verleg ik mijn focus nog meer richting het CFO-schap en begeleid ik intensief vennootschappen in zowel hun boekhouding, jaarrekening & fiscale verplichtingen als het persoonlijk coachen op vlak van strategie en financiën. Deze 1-op-1 trajecten zorgen bij de bedrijfsleider voor meer rust in het hoofd en laten hen onderbouwd door de juiste cijfers beslissingen nemen.


Hoe ga je aan de slag?

01


Je plant een kennismakingsgesprek in via onderstaande knop. Daarin toets ik jouw verwachtingen en noden af. 

02


Als we een match kunnen vormen met elkaar, dan ontvang je een offerte op maat van jouw onderneming volgens de begeleiding die je nodig hebt.

03


We maken afspraken omtrent het up to date maken en houden van jouw digitale boekhouding en plannen onze afspraken in.

04

Jij levert jouw boekhouding 24/7 aan en ik houd deze up to date.

We spreken elkaar maandelijks en nemen daarbij de tijd om te evalueren en een prognose of budget voor de toekomst te maken en op te volgen.

Een prognose van je uitgaven als leidraad voor goede beslissingen

In deze begeleiding voor vennootschappen is een prognose of budget onze leidraad in het nemen van goede beslissingen. 

Als je niet weet waar je naartoe gaat of waar je heen moet met je bedrijf , dobber je vaak doelloos rond in de drukte van de dag.

Door onze strategische sessie ga je bepaalde doelen nastreven en gaan we aftoetsen of we deze halen en kan daarop tijdig worden bijgestuurd. 

Overzicht van wat je kan verwachten

01.

Basic service
  • Verwerken van de boekhouding in Yuki
  • Indienen van de BTW-aangiften 
  • Raming van de voorafbetalingen
  • Jaarrekening en aangifte vennootschapsbelasting

02.

CFO - backup
  • Maandelijkse online call of gesprek op kantoor van 2 uur
  • Topics op maat te selecteren volgens jouw nood (investeringen, uitbesteding, pensioenvoorziening, fiscale optimalisaties, .... ) 

03.

Flow your business
  • Bijsturing bij digitalisering van jouw administratie
  • Ondersteuning van een expert in het opzetten van automatisaties in jouw bedrijf (1u)
  • Mijn tips & tricks in het vereenvoudigen van de flows in je business met het oog op het behalen van jouw doelen.

Tarief wordt op maat bepaald en start vanaf 450,00 euro excl. btw 

( boekhouding, jaarrekening en maandelijkse gesprekken inbegrepen).

Wil je graag even afstemmen of we de juiste klik hebben?

Voor mij is het super belangrijk dat ik jouw vertrouwenspersoon kan worden. Enkel op die manier kan ik echt als jouw interne CFO gaan fungeren en kan ik er zeker van zijn dat jij elke vraag of ongerustheid durft uit te spreken.

Daarom is een kennismakingscall voor mij geen verkoopsgesprek. Ik zal jou enkel een voorstel doen voor een samenwerking als ik zelf de juiste klik heb gevoeld en ik hoop dat jij ook enkel zakelijke relaties op die manier aangaat.

Deze begeleiding is intensief en gaat veel verder dan enkel een 'boekhouder' zoeken voor jouw vennootschap.

Wil je graag even afstemmen of ik iets voor je kan betekenen?

Plan dan vrijblijvend jouw gesprek hier in. Ik heb slechts een aantal beschikbare momenten per maand open staan om de kwaliteit van mijn diensten te kunnen blijven waarborgen.


Dit aanbod richt zich enkel op vennootschappen.

Heb jij een eenmanszaak die je eigenlijk wel net dezelfde service wil geven? Check dan even via de link hieronder of ik in dat geval iets voor je kan betekenen.


Pin It on Pinterest